GE Healthcare

GE Healthcare

Menu
Close

Sorry, your search for: did not find any results

Search Suggestions: Make sure your keyword(s) are spelled correctly Try another keyword(s) Try more general keyword(s)

Precision Health

Vandaag de dag hebben de technologische vooruitgang en de evolutie van de samenleving de neiging om een ​​meer en meer persoonlijke geneeskunde te introduceren. Dit wordt ‘Precision Health’ genoemd: procedures worden op maat afgestemd op elke patiënt, zodat u op het juiste moment de juiste beslissing kunt nemen.

‘Precision Health’ omvat de 3 componenten: precisie diagnose, precisie therapie en precisie monitoring.

Precisie diagnostiek gebruikt fysica, engineering en biologie om de binnenkant van het lichaam te visualiseren, te meten wat er aan de hand is en vervolgens die gegevens te combineren en om te zetten in klinische en operationele beslissingen. Dankzij de digitale vooruitgang worden machines steeds intelligenter en passen ze zich automatisch aan, op basis van de getoonde beelden. De combinatie van deze technologieën stelt u in staat de nauwkeurigheid van uw diagnose te verbeteren en uw patiënt de zorg te bieden die op zijn behoeften is afgestemd.

Oplossingen zoals Pristina™ 3D mammografie, laten u profiteren van deze diagnostische nauwkeurigheid. Pristina 3D verhoogt de detectie van borstkanker met 90% in vergelijking met 2D mammografie.

Vergelijkbare technologie is terug te vinden in Interventional Liver Assist ™, dat de chirurgische procedure bij uw patiënten met een levertumor verbetert, door de identificatie van bloedvaten die de tumor bevloeien, te vereenvoudigen.

Dankzij dit type oplossing zullen therapeutische keuzes ook nauwkeuriger zijn: behandelingen en interventies kunnen beter worden toegespitst op de patiënt.

‘Precision Health’ stelt u in staat uw patiënten de beste zorg op maat te bieden.

Daarom ontwikkelen we bij GE Healthcare precisieapparatuur, precisiesoftware en precisiegeneesmiddelen.

Om dit te ontdekken, bezoekt u onze stand tijdens BSR 2018!