GE Healthcare

GE Healthcare

Menu
Close

Sorry, your search for: did not find any results

Search Suggestions: Make sure your keyword(s) are spelled correctly Try another keyword(s) Try more general keyword(s)

Artificial Intelligence

Tegenwoordig is kunstmatige intelligentie overal aanwezig: in onze auto's, op onze smartphones en zelfs in onze werkomgeving. En deze toepassingsgebieden zijn talrijk ... Sinds het einde van de jaren negentig wordt het op grotere schaal toegepast op verschillende gebieden, waaronder de gezondheidszorg, voornamelijk vanwege zijn rekenkracht.

‘Artificial Intelligence’ zijn machines of programma's die intelligentie simuleren, waarna ze in staat zijn een situatie te begrijpen en ons kunnen ondersteunen om een beslissing te nemen of zelfs om de beslissing direct te nemen. 

‘Artificial Intelligence’ draait om 3 componenten: data en hun analyse, rekenkracht en algoritmen op basis van het vermogen om te leren, ook wel bekend als ‘Deep Learning’.

Het leren van de machine wordt meestal gedaan door middel van gesuperviseerd leren. Dus, in het geval van medische beeldvorming, zal de machine duizenden reeds geïnterpreteerde beelden integreren.

De analyse van deze gegevens maakt het mogelijk om modellen te definiëren. Het wordt dan mogelijk om alleen bepaalde elementen te interpreteren, dankzij deze modellen. Dit principe is te vinden in onze ViosWorks™ oplossingen voor Cardiale MRI. ViosWorks's algoritmen automatiseren een aantal arbeidsintensieve taken en bieden elementen om de besluitvorming te verbeteren. Met deze technologie kunt u effectiever, sneller en eerder een diagnose stellen.

Sommige systemen hebben geavanceerde functies voor ‘Artificial Intelligence’. Dit is het geval bij toestellen geoptimaliseerd met “Machine Learning”: programma's verbeteren geleidelijk hun mogelijkheden door directe toegang tot gegevens te hebben zonder menselijke tussenkomst.

Met voorspellende oplossingen, zoals Tube Watch™, kunt u bijvoorbeeld 3 dagen van tevoren het falen van de scannerbuis voorspellen en anticiperen op de reparatie ervan. U verbetert daarmee kwaliteit van zorg, tevredenheid van de teams en de onderhoudsplanning.

Tegenwoordig stelt ‘Artificial Intelligence’ u in staat de mogelijkheden en expertise van uw team te vergroten door u te ontlasten van repetitieve taken. U bespaart tijd om aan belangrijkere zaken te besteden!

Daarom bevatten onze apparatuur, software en services oplossingen voor ‘Artificial Intelligence’ die worden toegepast op de radiologie om u dagelijks te helpen.