GE Healthcare

GE Healthcare

Menu
Close

Sorry, your search for: did not find any results

Search Suggestions: Make sure your keyword(s) are spelled correctly Try another keyword(s) Try more general keyword(s)

Data analytics

In het digitale tijdperk blijft het aantal geproduceerde gegevens groeien. Het beheer en de analyse van deze gegevens is daarom des te complexer en veel bedrijven en organisaties gebruiken ‘Data Analytics’ om betere beslissingen te kunnen nemen.

'Data Analytics' is de algoritmische verwerking van een reeks onbewerkte gegevens om ze betekenis te geven en conclusies te trekken. Het gaat bijvoorbeeld door in verschillende reeksen gegevens te zoeken naar significante correlaties daartussen.

In de gezondheidszorg worden de gegevens over instrumenten en machines steeds vaker gebruikt om de stroom van patiënten, behandelingen en apparatuur die in ziekenhuizen worden toegepast, te monitoren en te optimaliseren. De snelle en eenvoudige toegang tot beeldvormingsresultaten maakt het mogelijk om de patiënt sneller en beter in de juiste zorgeenheid te oriënteren. Het is ook mogelijk om het gebruik van het machinepark te analyseren, te optimaliseren en meer patiënten te behandelen.

De opslag en verzameling van gegevens maakt het mogelijk om geneeskunde ​​efficiënter te beoefenen omdat het op de persoon is afgestemd: afhankelijk van de pathologie en beschikbare gegevens over de patiënt, is het mogelijk om de patiënt te voorzien van een op maat gemaakte behandeling en zorg.

GE biedt verschillende oplossingen voor het verzamelen, opslaan, delen en analyseren van gegevens op een veilige wijze. Dose Watch ™ verzamelt en analyseert bijvoorbeeld automatisch gegevens over de blootstelling van patiënten aan straling. Dankzij het neutrale Centricity Clinical Archive™ (VNA) platform en het interoperabele beeldbeheer kunt u de gezondheidsgegevens van uw patiënt veilig delen met andere belanghebbenden.

Nooit eerder zijn er zoveel gegevens geproduceerd in medische beeldvorming. Tegen 2050 moet het volume aan gezondheidsgegevens worden vermenigvuldigd met 50. Verspil daarom geen tijd en bezoek de stand van GE Healthcare op BSR 2018 om onze GE Healthcare-oplossingen voor integratie en gegevensverwerking te ontdekken.

Vermeldingen

De Dose Watch-toepassing is ontworpen om dosimetrische gegevens te verzamelen die door medische apparatuur aan patiënten wordt afgeleverd en om gebruikers in bijna realtime gestructureerde rapporten en waarschuwingen te bieden. Klasse van inrichting volgens de MDD-richtlijn: klasse I. fabrikant: GE Medical Systems SCS Raadpleeg altijd de gebruiksaanwijzing voor gebruik en lees alle instructies zorgvuldig om het juiste gebruik van uw medische hulpmiddel te verzekeren.

Centricity Clinical Archive™:

Centric EnterPrise Archive is een software voor het ontvangen, archiveren en overdragen van patiëntgegevens. Gekwalificeerde medewerkers installeren, monitoren en onderhouden van het systeem. DICOM-systemen (bijvoorbeeld modaliteit, werkstation) communiceren met de archieven met behulp van een DICOM-Protocol.